Спальні мішки

Спальні мішки

Спальні мішки – те, що має забезпечити спокійний сон, незалежно від температури повітря, місця ночівлі чи фізичних особливостей тіла.

Любителі активного та екстремального відпочинку чудово розуміють , що означає вислів «пройти і Крим, і Рим, і мідні труби». Адже усі ті випробування, які посилає норовлива природа шукачам пригод, потребують не лиш...

Спальні мішки – те, що має забезпечити спокійний сон, незалежно від температури повітря, місця ночівлі чи фізичних особливостей тіла.

Любителі активного та екстремального відпочинку чудово розуміють , що означає вислів «пройти і Крим, і Рим, і мідні труби». Адже усі ті випробування, які посилає норовлива природа шукачам пригод, потребують не лише наявності відповідник якостей характеру , а й надійного спорядження.

Спальний мішок та індивідуальні потреби

Аби купити спальний мішок , перш за все слід володіти багажем інформації про їх особливості та різновиди, які визначаються в залежності від загальних потреб.

Так, інтернет-магазин «Tramp sport» пропонує обрати спальники за такими категоріями:

  • Екстремальна (для найсуворіших умов)

  • Кемпінгова (для літніх походів)

  • Туристична (універсальна, для будь-якої подорожі)

  • Ультралегка (найоптимальніша вага виробу)

  • Спальники Totem

Що стосується форми, то загалом розрізняють так звані спальники-конверти (або ковдра») та спальники-кокони (або «мумії», як їх полюбляють називати).

Звісно, краще купити спальний мішок уже з відповідними аксесуарами, тобто з компресійним мішком, який допоможе якомога довше зберігати властивості теплоізоляції.

Спальні мішки: про переваги загалом

Інтернет-магазин туристичного спорядження Tramp-Sport пропонує Вам купити спальні мішки від провідної компанії Tramp. У світі туристичного екіпірування здобули чималу популярність такі моделі цієї торгової марки: Winnipeg, Oimykon, Balaton, Walrus, Siberia та інші.

Попри індивідуальні особливості кожної моделі, спальний мішок Tramp володіє чудовими якісними характеристиками і передбачає експлуатацію навіть у найекстремальніших випадках.

Акцентуємо увагу на основних перевагах:

  • хороші теплоізоляційні можливості (мінімізація втрати теплових властивостей);

  • наявність антиковзаючих смуг;

  • міцні та надійні застібки (є із захистом від «заїдання»);

  • невибагливі та ефективні утеплювачі (як пух, так і його замінники);

  • якісний матеріал (як зовнішньої, так і внутрішньої тканини);

  • зручна форма та об’єм;

  • «демократична» ціна на спальний мішок.

Докладніше

Спальні мішки  Товарів у наявності: 60

Підкатегорії

  • Ультралегка лінія

    Ультралегка лінія Особливості спальних мішків цієї лінії 1. Дуже мала вага і транспортний об'єм за рахунок використання ультрасучасних технологій та спеціальної анатомічної форми спальника. 2. В якості наповнювача в моделях Fluff і Mersey використовується найтехнологічніший із сучасних утеплювачів серії ProLite, Extrafil Q7 багаторазово перевірений в екстремальних експедиціях. Цей утеплювач має складну спіралевидну форму, а волокно містить 7 порожнистих каналів, які надають додаткову теплоізоляцію, не збільшуючи вагу виробу. На відміну від пуху, Quallofil гіпоалергенний і не втрачає своїх властивостей при намоканні. У моделях Light Dreams 1 і Light Dreams 2 використовується штучний аналог пуху Eulin Fiber, він має дуже хороші теплоізоляційні властивості при невисій вазі. Таким чином, спальні мішки цієї лінії можуть використовуватися в складних походах, де важливі не тільки температурний режим, але і вага. 3. В якості зовнішнього матеріалу в моделях спальників Fluff і Mersey використовуються міцний вологозахисний матеріал нейлон 300T/40D з плетінням Diamond RipStop, який надійно захищає спальник від пошкоджень. Зовнішній матеріал в моделях Light Dreams 1 і Light Dreams 2 - Поліестер 75D/230T з плетінням Diamond Ripstop надійно захищає спальний мішок від вологи і пошкоджень. 4. Для внутрішнього матеріалу в моделях Fluff і Mersey використовується практичний нейлон 210T Taffeta, дуже приємний на дотик, легко преться і має малу вагу. У моделях Light Dreams 1 і Light Dreams 2 використовується поліестер 50D/310T. 5. В спальних мішках цієї серії двостороння блискавка і щільна стропа уздовж блискавки запобігає закушуванню тканини при застібанні. 6. Спальники зкріплюються один до одного. 7. Зручний компресійний мішок дозволяє мінімізувати транспортний об'єм спального мішка і захищає його під час походу.

  • Екстремальна лінія

    Екстремальна лінія Особливості спальних мішків цієї лінії 1. Спальні мішки цієї лінії розроблені спеціально для складних походів у важких кліматичних умовах. 2. В якості наповнювача використовується найтехнологічніший з сучасних утеплювачів серії ProLite, Extrafil Q7 багаторазово перевірений в екстремальних експедиціях. Цей утеплювач має складну спіралевидну форму, а волокно містить 7 порожнистих каналів, які надають додаткову теплоізоляцію, не збільшуючи вагу виробу. На відміну від пуху, Quallofil гіпоалергенний і не втрачає своїх властивостей при намоканні. Таким чином, спальні мішки цієї лінії можуть використовуватися в складних походах, де важливі не тільки температурний режим, але і вага. 3. Зовнішній матеріал - високоміцний Nylon 300T/40D з плетінням Diamond RipStop надійно захищає спальний мішок від вологи і пошкоджень, при цьому сам матеріал дуже легкий і, завдяки своєї структури, займає мало місця і має легку вагу. 4. Приємний на дотик і практичний у використанні внутрішній матеріал з нейлону зробить відпочинок в спальному мішку максимально комфортним. 5. Щільна стропа уздовж двосторонньої блискавки запобігає закушуванню тканини. 6. Блискавки японської фірми YKK - найнадійніші в світі. 7. Зручна система стяжок дозволяє ефективно зберігати тепло усередині спальника, а кишеньки усередині спального мішка дозволять Вам зберігати документи поряд з собою під час сну. 8. Анатомічна форма забезпечує Вам комфорт під час сну, при цьому економить вагу при транспортуванні. 9. Спальні мішки зкріплюються один до одного. 10. Зручний компресійний мішок дозволяє мінімізувати транспортний об'єм і захищає спальний мішок від ушкоджень під час походу.

  • Туристична лінія

    Туристична лінія Особливості спальних мішків цієї лінії

    1. У цій лінійці кожен хто відправляється в подорож, знайде собі той спальний мішок, який необхідний для умов походу. Тут представлені як теплі двошарові спальники, розраховані на екстремальні умови, так і більш легкі, одношарові - для теплих умов.

    2. У всіх спальних мішках цієї серії використовується сучасний, м'який утеплювач - сіліконізований HiTech Hollofiber. Волокна цього матеріалу мають порожнистий канал і спіралевидну форму, що дозволяє утримувати великий об'єм повітря і відмінно зберігати тепло. Волокна не пропускають і не вбирають вологу, навіть в умовах підвищеної вологості зберігають тепло. Матеріал відмінно відновлюється після стиснення, займає мінімальний обсяг, гіпоалергенний, не токсичний. Даний утеплювач має найкраще співвідношення ціна / якість.

    3. В якості зовнішнього матеріалу використовується високоміцний нейлон 300T / 40D Diamond Ripstop і поліестер 210T з плетінням RipStop, надійно захищає спальний мішок від вологи і ушкоджень.

    4. Приємний на дотик внутрішній матеріал з бавовни або практичного м'якого нейлону Taffeta.

    5. Щільна стропа уздовж двосторонньої блискавки запобігає закушування тканини.

    6. Зручна система стяжок дозволяє максимально зберегти тепло всередині спальника.

    7. Анатомічна форма спальних мішків економить вагу.

    8. Спальні мішки зкріплюються один до одного.

    9. Зручний компресійний мішок дозволяє мінімізувати транспортний об'єм і захищає спальний мішок від ушкоджень під час походу.

  • Кемпінгова лінія

    Кемпінгова лінія Особливості спальних мішків цієї лінії 1

    . Спальники цієї серії незамінні в простих походах в літній час або в походах на автомобілі, коли обсяг і вага спального мішка не має великого значення. Спальники мають форму ковдри або ковдри з підголовником. Така форма забезпечує максимальний комфорт під час сну.

    2. У всіх спальних мішках цієї серії використовується сучасний, м'який утеплювач - силіконозований HiTech Hollofiber. Волокна цього матеріалу мають порожнистий канал і спіралевидну форму, що дозволяє утримувати великий об'єм повітря і відмінно зберігати тепло. Волокна не пропускають і не вбирають вологу, навіть в умовах підвищеної вологості зберігають тепло. Матеріал відмінно відновлюється після стиснення, займає мінімальний обсяг, гіпоалергенний, не токсичний. Даний утеплювач має найкраще співвідношення ціна / якість.

    3. В якості зовнішнього матеріалу використовується високоміцний поліестер з плетінням RipStop, надійно захищає спальний мішок від вологи і пошкоджень.

    4. Приємний на дотик внутрішній матеріал з бавовни або фланелі.

    5. Щільна стропа уздовж двосторонньої блискавки запобігає закушуванню тканини.

    6. Зручний підголовник в моделях може замінити вам подушку.

    7. Зручний компресійний мішок дозволяє мінімізувати транспортний об'єм і захищає спальний мішок від ушкоджень під час походу.

  • Компресійні мішки
  • Подушки
на сторінку
Показані 10 - 18 із 60 пунктів
Показані 10 - 18 із 60 пунктів