Турецький суп Мерджімек (сочевичний суп) James Cook Збільшити для перегляду

Турецький суп Мерджімек (сочевичний суп) James Cook

JCS190032

Новий

Смачнюча національна кухня – одна з причин відвідати Туреччину. Натхненні під час власної подорожі, ми хочемо поділитись із вами однією із щоденних страв турків – сочевичним супом мерджімек чорбаси.

Детальніше

10 од.

$1.71

Додати до списку бажань

Оплата банківською картою
Оплата банківською картою

Інформація

Сочевиця (англійською lentil) – рослина родини бобових. В харчуванні використовується її насіння, яке характеризується високим вмістом білка. Сочевиця є однією з перших окультурених рослин. Під час археологічних розкопок на Близькому Сході було знайдене її насіння віком до 8000 років. Є найбільш популярною в Туреччині й в країнах Близького Сходу.
Турецький суп Мерджімек має консистенцію крем-супу. У страві відчуваються легкі м’ятні нотки, а для довершення смаку ми додали кілька дольок лимону. Якщо ви шукали для себе нових смаків – мерджімек саме те, що вам потрібно.

Їжа для походів James Cook виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома.

Спосіб приготування: залити страву 300 – 350 мл окропу, перемішати, та зачекати протягом 8 хвилин

Склад: сочевиця червона, цибуля, паприка, м’ята, лимон, томатна паста, сіль, картопляні пластівці.

Харчова цінність: білки 18.08 г, жири 1.6 г, вуглеводи 47.0 г

Енергетична цінність порції: 296 Ккал

Вага: сухої страви – 55 г; готової – 340 г

Відгуки

Напишіть відгук

Турецький суп Мерджімек (сочевичний суп) James Cook

Турецький суп Мерджімек (сочевичний суп) James Cook

Смачнюча національна кухня – одна з причин відвідати Туреччину. Натхненні під час власної подорожі, ми хочемо поділитись із вами однією із щоденних страв турків – сочевичним супом мерджімек чорбаси.

Напишіть відгук

5 інших товарів в цій категорії: